Despre - Teatrelli

Conceput pe structura unică a unei cafenele artisticeTeatrelli este un spațiu cultural interdisciplinar alternativ, dedicat artelor performative. 


Propunem atât publicului, cât și artiștilor o diversitate de experiențe.

TEATRU INOVATOR, TEHNOLOGIE ȘI TÂNĂRA GENERAȚIE

Suntem locul de întâlnire între teatru și alte zone ale artei, de la dans și muzică – readucem în atenție și spectacolul de tip cabaret – și până la tehnologie avansată și artă conceptuală. Facilităm pe scena bucureșteană inovația în domeniul teatrului și, în egală măsură, ne propunem să creăm un spațiu de manifestare artistică și pentru mai tânăra generație.

DEZBATERI CULTURALE

Avem în program o serie de dezbateri pe teme culturale prin care încearcăm să readucem publicului bucuria întâlnirii directe cu mari personalități din diferite zone ale artei, dar și să îi trezim interesul de a se implica activ într-un dialog cultural.

TEATRU CLASIC CU MARI VEDETE

Repertoriul nostru cuprinde deoportivă mai multe spectacole de teatru clasic, jucate de importanți actori ai scenei românești – nume legendare, de la Adela Mărculescu la Rodica Popescu-Bitănescu, Alexandrina Halic sau Ștefan Velniciuc.

CONCERTE DE JAZZ, MUZICĂ CLASICĂ ȘI MUZICĂ ALTERNATIVĂ

Găzduim lunar concerte din diferite zone ale muzicii: de la alternativ la jazz și până la muzică clasică, într-o selecție pe sprânceană.

Teatrelli este un proiect al Primăriei Capitalei, prin creart – Centrul de Creație Artă și Tradiție al Municipiului București.

Vă așteptăm la adresa din Piața Lahovari nr. 7.

Roxana Lăpădat
Director artistic Teatrelli

Melania Cercel
Coordonator proiecte

Maria Bucur
Consultant Artistic

Ștefan Vasilescu
Maestru lumini

Raluca Vasilescu
Maestru sunet

Ioan Vasilescu
Maestru sunet

Adrian Neagu
Mânuitor/montator decor

Ioan Albert Vasilescu
Mânuitor/montator decor

Cristian Dorin Dedita
Mânuitor/montator decor

Iuliana Neagu
Costumieră

Geanina Cristea
Garderobieră

Simona Dumitru
Make-up & Hair-style

Emilia Coman
Casier

Iulia Adriana Leianu
Casier