Interviuri - Teatrelli

RĂZVAN MAZILU

„Principala mea trăsătură de caracter este nevoia și puterea – cred – de a fi viu”, povestește Răzvan Mazilu în cadrul înterviului Teatrelli filmat în cabina sa de teatru, în timp ce se machiază pentru o nouă reprezentație a spectacolului „Mon Cabaret Noir”, pentru care semnează conceptul, regia, coregrafia și costumele și în care interpretează un rol mut.

ANTOANETA COJOCARU

„Cred că ceea ce mă definește cel mai bine este un soi de generozitate, dublată și de o sensibilitate”, mărturisește Antoaneta Cojocaru, cea care semnează la Teatrelli, alături de Daniel Pascariu, regia spectacolului „Oxygen” de Ivan Vîrîpaev, și în care interpretează, totodată, rolul Sachei.

DANIEL PASCARIU

„Sunt o persoană care vrea să descopere, care vrea să înțeleagă mai multe despre viață și despre meserie”, mărturisește Daniel Pascariu, partenerul de regie și de scenă al Antoanetei Cojocaru în cadrul producției Teatrelli „Oxygen”.

LAURA HÎNCU

În lumea modei Laura Hîncu este deja un nume consacrat. Recent a început să creeze și costume pentru spectacole de teatru, inclusiv pentru producția Teatrelli „Oxygen”.„Cred că cel mai bine mă definește o dorință de a înțelege”, povestește Laura Hîncu în cadrul interviurilor Teatrelli.

MATEI IOACHIMESCU

Stabiliți la Viena și bucurându-se de un mare succes internațional, virtuozul flautist de origine română Matei Ioachimescu și versatilul pianist venezuelean Alfredo Ovalles au poposit la Teatrelli, în luna aprilie 2019, în cadrul turneului lor european „La Vida Loca – Bridges”. În acest context, Matei Ioachimescu a oferit un scurt interviu pentru publicul Teatrelli: „Cred în loialitate și cred în spontaneitate, sunt două trăsături care mă ghidează în viață”, mărturisește cunoscutul flautist cu această ocazie.

BOGDAN BOLOHAN

Și-a început cariera ca dansator de breakdance. Astăzi,Bogdan Bolohan a devenit coregraful uneia dintre cele mai de succes emisiuni din țară, „Românii au talent!”, și a reușit să pună împreună într-un spațiu cult street dance-ul și teatrul, armonizând cele două sfere culturale într-un mod unic în spectacolul Teatrelli „Privește cerul...”. Întrebat care este principala sa trăsătură de caracter, Bogdan răspunde simplu: „Optimismul”.

NICOLETA LEFTER / ALEXANDRA MIHAELA DANCS / PAUL CIMPOIERU / DENIS BOLBOREA / SIMONA DABIJA

Cei cinci actori și dansatori povestesc - într-un interviu informal – ce înseamnă pentru ei spectacolul „Urban GIF Show”, dezvăluind, totodată, câteva secrete din timpul procesului de lucru la noua producție Teatrelli.