Despre - Teatrelli

Conceput pe o structură modulară și formatul unei cafenele artisticeTeatrelli este un spațiu cultural interdisciplinar alternativ, dedicat artelor performative - un proiect CREART.

Propunem atât publicului, cât și artiștilor o diversitate de experiențe.

TEATRU INOVATOR, TEHNOLOGIE ȘI TÂNĂRA GENERAȚIE

Suntem locul de întâlnire între teatru și alte zone ale artei, de la dans și muzică și până la tehnologie avansată și artă conceptuală. Facilităm pe scena bucureșteană inovația în domeniul teatrului, promovăm spectacolele de tip laborator și, în egală măsură, ne propunem să creăm un spațiu de manifestare artistică și pentru mai tânăra generație.

DEZBATERI CULTURALE

Avem în program o serie de dezbateri pe teme culturale prin care încearcăm să readucem publicului bucuria întâlnirii directe cu mari personalități din diferite zone ale artei, dar și să îi trezim interesul de a se implica activ într-un dialog cultural.

TEATRU CLASIC CU MARI VEDETE

Repertoriul nostru cuprinde deoportivă mai multe spectacole de teatru clasic, jucate de importanți actori ai scenei românești – nume legendare, de la Adela Mărculescu la Rodica Popescu-Bitănescu, Alexandrina Halic sau Ștefan Velniciuc.

CONCERTE DE JAZZ, MUZICĂ CLASICĂ ȘI MUZICĂ ALTERNATIVĂ

Găzduim lunar concerte din diferite zone ale muzicii: de la alternativ la jazz și până la muzică clasică, într-o selecție pe sprânceană.

Teatrelli este un proiect al Centrului de Creație Artă și Tradiție al Municipiului București - CREART, serviciu public în subordinea Primăriei Capitalei.

Vă așteptăm la adresa din Piața Lahovari nr. 7.

Roxana Lăpădat
Director artistic Teatrelli

Melania Cercel
Coordonator proiecte

Maria Bucur
Consultant Artistic

Andi Iacomița
Regizor tehnic

Traian Marin
Maestru lumini

Mircea Ungureanu
Maestru Sunet

Raluca Vasilescu
Maestru sunet

Timotei Aiordăchioei
Sunet

Costel Neagu
Mașinist sef

Dediță Cristian
Mânuitor/montator decor

Adrian Neagu
Mânuitor/montator decor

Iuliana Neagu
Costumieră

Simona Dumitru
Make-up & Hair-style

Emilia Coman
Casier

Iulia Adriana Leianu
Casier