Arsenic și dantelă veche - ANULAT - Teatrelli
Arsenic și dantelă veche - ANULAT
Bilete

de Joseph Kesselring

regia: Șerban Puiu

„Arsenic și dantela veche” este o faimoasă comedie polițistă, scrisă în 1939 de Joseph Kesselring, jucată cu un imens succes pe Broadway, cu peste 1400 de reprezentații. Este considerată a fi cea mai de succes piesă scrisă de autorul american și „una din cele mai bune comedii de pe Broadway, atât de amuzantă încât a devenit de neuitat”, conform recenziilor vremii.

Plecând de la premise absolut fabuloase, prezentate cu multă candoare și infinită seninătate de către personajele principale, două bătrânele simpatice și inofensive, povestea crește printr-un suspans captivant și prin răsturnări de situație inedite, ce complică acțiunea piesei până la demență, spre încântarea publicului, oferind astfel prilejul unor splendide recitaluri actoricești.

Acțiunea se petrece într-o casă respectabilă și liniștită din Brooklyn, în care Mortimer, nepotul celor două bătrânele simpatice, vine să își anunțe logodna cu Elaine, o fată drăguță, din vecini. Însă cu două mătuși  excentrice, un frate ușor tulburat și altul criminal, Mortimer începe să își dea seama că familia lui e chiar mai nebună decât credea.

Arsenic și dantelă veche este o producție Teatrelli.

Data premierei: 26 noiembrie 2017

Durata: 2 ore și 45 de minute (pauză 10 minute)

Regia: Șerban Puiu

Cu: Adela Mărculescu, Alexandrina Halic, Lucian Ghimiși, Cosmin Seleși/Ionuț Denis Imbrescu, Alexandra Velniciuc/Claudia Ene, Vlad Ianuș, Marcelo Cobzariu, Ștefan Pavel, Cristian Boeriu, Ștefan Velniciuc, Dorin Enache, Claudian Șiman

Scenografia: Roxana Dumitrache, Andrei Răduț

Muzica: Radu Mihalache