Caravana “DJANGO” - Gypsy Jazz Manouche” – EMY DRĂGOI - Teatrelli
Caravana “DJANGO” - Gypsy Jazz Manouche” – EMY DRĂGOI
Bilete

Deși, din cauza vremii nefavorabile, nu ne-am putut bucura de concertul special EMY DRĂGOI & Aylin Cadîr – CINEACORDEON, de Ziua Bucureștiului, în Grădina cu Filme – Cinema & More, vă invităm de această dată în spațiul Teatrelli, la un alt proiect de excepție care poartă semnătura maestrului EMY DRĂGOI: Caravana “DJANGO” - Gypsy Jazz Manouche”. Omagiu – Django Reinhardt & Stéphane Grappelli. Invitat special: AYLIN CADÎR.

Un gen muzical cu o istorie şi un parfum aparte: Jazz-ul Manouche, originar din suburbiile Franței - ţara în care Emy Drăgoi şi-a desăvârşit studiile muzicale, primind titlul de „Artistul anului”. Este, de asemenea, țara în care i-a descoperit pe iluştrii promotori ai acestui gen muzical, Django Reinhardt şi Stéphane Grapelli, trăind alături de David Reinhardt (nepotul lui Django), susținând spectacole împreuna cu el și Trio Rosenberg, Biréli Lagrène, Didier Lockwood etc.

Din repertoriul acestui proiect nu vor lipsii teme nemuritoare, precum: "Minor Swing", "Daphne", "Belleville", "Djangology", "Swing '42" și "Nuages", devenite piese standard în muzica de jazz.

Invitatul special al proiectului este Aylin Cadîr – actriță a Teatrului Național București, apreciată pentru rolurile din teatru şi film, pentru prezenţele de la radio şi televiziune, având şi o solidă pregătire muzicală. Totodată, alături de Emy Drăgoi pe scenă: Jazz Hot Club Romania.Vă așteptăm, așadar, la un voiaj muzical plin de magie!