Casting „Maria de Buenos Aires” - Teatrelli
Casting „Maria de Buenos Aires”
Rezervă

Casting extraordinar | Teatrelli anunță deschiderea înscrierilor pentru două roluri masculine într-un nou musical marca Răzvan Mazilu

Actorii și soliștii interesați se pot înscrie până pe 27 septembrie pentru a intra în procesul de selecție în vederea obținerii unuia dintre cele două roluri masculine în spectacolul Maria de Buenos Aires, pe muzica lui Astor Piazzolla și libretul lui Horacio Ferrer.

Maria de Buenos Aires se anunță a fi una dintre cele mai spectaculoase montări ale noii stagiuni de la Teatrelli, care poartă semnătura cunoscutului regizor, dansator și coregraf Răzvan Mazilu pe muzica legendarului compozitor argentinian Astor Piazzolla.

Rolurile pentru care actorii și soliștii pot participa la înscrierea pentru casting-ul aferent spectacolului Maria de Buneos Aires sunt:

  • Rolul Povestitorului;

Cerințe: Un actor cu veleități muzicale, fără specificație de vârstă.

  • Rolul Poetului;

Cerințe: Un actor sau un solist de operă cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, tenor/bariton ca registru vocal.

Procedura de înscriere se face în baza trimiterii unui prezentări sub formă de Curriculum vitae (CV) și a unei fotografii la adresa de mail teatrelli@creart.ro. Înscrierile sunt deschise până pe data de 27 septembrie, inclusiv.

O primă selecție în baza CV-urilor va avea loc pe 28 și 29 septembrie, urmând ca pe 30 septembrie Teatrelli să anunțe în mod oficial persoanele selectate în aceasta primă etapă și să trimită materialele de studiu. Casting-ul față în față cu Răzvan Mazilu și echipa de producție a spectacolului va avea loc la Teatrelli (Piața Lahovari, Nr.7) în decursul a trei zile, pe 12, 13 și 14 octombrie.