CASTING - Teatrelli
CASTING
Rezervă

Pregătim o nouă producție work in progress la Teatrelli - „Meciul de handbal”, un spectacol realizat de regizorul și dramaturgul Gabriel Sandu, împreună cu Andrea Gavriliu (coregrafie) și Miruna Croitoru (scenografie).

Pentru acest proiect, căutăm actrițe și actori cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, cu aptitudini de mișcare avansate.

Pentru prima etapă a castingului, persoanele interesate sunt rugate să trimită, până pe data 28 martie (inclusiv), pe adresa de email teatrelli@creart.ro, următoarele:

◾️ Fotografie tip portret și fotografie plan întreg;

◾️ Un CV clasic sau narativ;

◾️ Un video de până în 3 minute (link Youtube unlisted) care să conțină: o prezentare profesională succintă, o menționare a aptitudinilor speciale de care dispuneți, dacă este cazul (cântat, mers pe role, acrobații, instrument etc) și câteva cuvinte legate de relația cu teatrul fizic. În acest video nu este necesară prezentarea aptitudinilor respective, este suficientă doar menționarea lor.

Cei care se înscriu în prima etapă a castingului este necesar să fie disponibili pentru primele probe și ateliere programate în zilele de 5, 6 și 7 aprilie, la Teatrelli. Artiștii selectați pentru participarea la a 2-a etapă a castingului vor fi anunțați în data de 2 aprilie.

Perioada de lucru aproximativă: 20 august - 14 septembrie 2024, în București.

Castingul este deschis și studenților de la universitățile de teatru.