Căutăm spectatori-voluntari pentru filmarea spectacolului „Maria de Buenos Aires” - Teatrelli
Căutăm spectatori-voluntari pentru filmarea spectacolului „Maria de Buenos Aires”
Rezervă

Maria de Buenos Aires” este o explozie de culoare, magie, senzualitate și tango, în acordurile muzicii lui Astor Piazzolla și într-un decor care recreează atmosfera decadentă a orașului Buenos Aires de la începutul secolului 20. 

Acest spectacol-eveniment ce poartă semnătura inconfundabilă a lui Răzvan Mazilu va fi filmat în zilele de 7 și 8 septembrie. Căutăm 30 de spectatori-voluntari care să ne fie alături în această experiență unică, participarea fiind necesară pe tot parcursul filmărilor.

Așadar, dacă vrei să fii parte din povestea unuia dintre cele mai apreciate spectacole din București sau dacă vrei să descoperi cum se desfășoară filmările unei producții de musical, în regia unicului Răzvan Mazilu, te invităm să ne scrii la adresa teatrelli@creart.ro, până pe 31 august. 

Filmările vor avea loc la Teatrelli (Piața Lahovari nr. 7) și se vor desfășura în intervalul orar 12 - 21, atât în data de 7, cât și în data de 8 septembrie, participarea fiind necesară în ambele zile de filmare.

„Maria de Buenos Aires” reunește o distribuție de excepție și orchestră live. Spectacolul îi are în rolurile principale pe Ana Bianca Popescu, Gheorghe Visu și Lucian Ionescu și se bucură de participarea lui Emy Drăgoi la acordeon. Decorul este imaginat de Dragoș Buhagiar, cel mai premiat scenograf român.

Pentru rolul „Mariei”, Ana Bianca Popescu a fost nominalizată la premiul UNITER 2022 pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Tot în acest an, Răzvan Mazilu a fost distins cu Premiul special UNITER pentru dezvoltarea spectacolului de musical în România.