Concert AIDA ȘI NOI - Teatrelli
Concert AIDA ȘI NOI

De ce Aida și Noi? De ce de 1 Martie? De ce la Teatrelli?

Pentru că nicăieri în Bucureștiul nostru drag nu s-a mai văzut o trupă compusă dintr-o bosniacă, un chilean, un cubanez, un bulgar și un fost expat. Unde mai pui că mai au în componență și un bucureștean sadea, venit tocmai din îndepărtatul cartier Drumul Taberei?

Pare o glumă…

Și totuși… cei cinci mușchetari - Aida Šošić – voce (din Bosnia și Herzegovina), Mihai Victor Iliescu – voce și chitară (din Berlin & București), Dan Samoilă - bas (din București), Aristides Orlando Panaitescu Alegria Ati - percuție (din Santiago de Chile), Luis Angel Palomino Tuero -  saxofon (din Havana, Cuba) și Ilko Gradev aka Elijah Saint – acordeon (din Ruse, Bulgaria) - și-au pus bagajele culturale și emoționale, experiențele diverse de viață, abilitățile și viziunile artistice laolaltă, într-un „proiect plin de umor, demențial, absurd și atâââât de frumos”.

Așadar, dacă ai chef de un show cu puțin Glam Disco, nițel Psychedelia, un pic de Gypsy și niște Funk, Drum’n'bass, Balkan, Urban Folk, Rockabilly și Tango, te invităm să iți iei sau să faci cadou un Marțișor special: la Teatrelli: AIDA ȘI NOI, 1 Martie, ora 19.00.