Flori, pietre și alți demoni - Teatrelli
Flori, pietre și alți demoni
Bilete

O creație colectivă AREAL
de / cu: Alexandra Bălășoiu, Cristina Lilienfeld, Cosmin Manolescu

Flori, pietre și alți demoni este un performance colectiv născut dintr-o călătorie în inconștientul creatorilor săi. Metaforă a experienței umane, spectacolul este o călătorie în temele universale ale traumei, iubirii și (dez)organizării. 3 coregrafi (Alexandra Bălășoiu, Cristina Lilienfeld, Cosmin Manolescu)devin pe rând performeri, comentatori, generatori de situații absurde, fac declarații și participă într-un striptease emoțional, precum și alte întâmplări aleatorii. Un spectacol-proces în care publicul este invitat să plece împreună cu artiștii într-o explorare a sinelui și a problemelor generate de emoții, capitalism și represiunile societății contemporane.

Fiecare reprezentație va fi urmată de o discuție cu publicul despre creația colectivă prezentată, dar și despre starea dansului contemporan în contextul social și cultural în care trăim.

Evenimentul este prezentat în cadrul programului creart/Teatrelli „Spectacole independente în premieră” și al stagiunii de primăvară AREAL 2023, proiect realizat de AREAL - spațiu pentru dezvoltare coregrafică și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

*Prețul unui bilet este de 30 de lei + taxe ticketing.