Partea 2. Puterea - Spectacol găzduit - Teatrelli
Partea 2. Puterea - Spectacol găzduit
Rezervă

Pe 31 octombrie, Teatrelli găzduiește „Partea 2. Puterea”, un spectacol Reactor de creație și experiment, care sondează tema puterii, precum și raporturile cu străinii/alteritatea prin explorarea limbajelor artistice a două discipline - teatru și film.

5 performeri și o instalație video parcurg diferite etape ale istoriei omenirii în relație cu o voce care se exprimă în permanență, mai mult sau mai puțin vizibil. Ea dă naștere unor reguli și constructe sociale, dar provoacă în egală măsură dezastru și haos.

Spectacolul reprezintă partea a doua din trilogia Solidarității, fiind construit în antiteză cu spectacolul „Partea 1. Iubirea”. Spectacolele trilogiei funcționează independent, sunt de sine stătătoare și nu e necesar ca vizionarea lor să fie cronologică.

Regia: Petro Ionescu
Dramaturgia: Selma Dragoș
Scenografia: Alexandra Budianu
Muzica: Adonis Tanța
Mișcare scenică: Cătălin Filip
Montaj video: Călin Deneș
Asistență de regie: Călin Deneș, Alexandra Ioana Harapu, Antonia Mihăilescu, Roxana Țentea
Sunet și lumini: Robert Kocsis

Cu: Andrada Balea, Cătălin Filip, Oana Mardare, Endre Rácz și Tavi Voina

Foto și video afiș: Mihai Păcurar

Durata: 100 min
Vârsta: 14+

Subiect: puterea altora
Gen: ficțiune istorică speculativă
Atmosferă: controlată

Spectacol produs în cadrul programului cultural multianual „Intersecții”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.