Să vorbesc cu tine în UNDERCLOUD - Teatrelli
Să vorbesc cu tine în UNDERCLOUD
Bilete

Un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru

„Să vorbesc cu tine”, de Ana Maria Bamberger, un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru, se joacă cadrul festivalului UNDERCLOUD, pe 28 septembrie, de la ora 19:00, la Muzeul Național al Tăranului Român.

INTRAREA ESTE LIBERĂ pe bază de rezervare la adresa de e-mail undercloud2021@gmail.com.

Piesa - sub titlul PARLER AVEC TOI - a avut premiera mondială la Paris, la Théatre Le Guichet Montparnasse, în 2018. Spectacolul Teatrelli cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu este prima montare scenică a piesei în România, a avut premiera online in luna iulie 2020, fiind apoi prezentată și live publicului sub formă de spectacol work in progress la Grădina cu Filme Cinema & More și Caro Cultura.

Pentru a doua oară, pe scena Teatrelli, Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu joacă într-o nouă poveste de iubire, de această dată într-un spectacol cu un comic subtil, spumos și foarte dinamic. O poveste sensibilă despre lucrurile pe care nu ni le spunem cu adevărat, despre neîncrederea în noi și în ceilalți, care adesea creează prăpăstii și ne împiedică să fim fericiți.

Un spectacol care s-a născut într-o perioadă complicată, de pandemie, dar care aduce un strop de speranță și bucurie.

Ana-Maria Bamberger, autoarea piesei, despre premiera online a spectacolului: „E un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată - și foarte bine filmat și montat. O surpriză: mă așteptam la o ‚lectură’ și de fapt este deja un adevărat spectacol. Antoaneta și Daniel se mișcă, dansează, și cu fiecare dans, pe melodiile foarte bine alese, într-o coregrafie inspirată, personajele se conturează, și relația lor se adâncește. Se sărută, se încurcă în firele telefoanelor, se caută și se găsesc, se pierd, se regăsesc, își vorbesc, și sunt, pur si simplu... Nina și Patrick, și povestea aceasta e, cu adevărat, povestea lor. Vorbind cu Antoaneta, mi-a spus cât de mult le-a plăcut să lucreze acest spectacol, și cât de bine s-au simțit făcând-o – și asta este ceea ce se vede și se simte în fiecare clipă. Bucurie, umor, sensibilitate, imaginație, talent, sinceritate. Ce poți să-ți dorești mai mult?”

Un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru
Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu
Light Design: Ștefan Vasilescu
Durata: 80 de minute