Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 19 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 19
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din spectacolul „Apa vie” (regia/coregrafia: Ștefan Lupu), o producție a Teatrului Mic.

Mihaela Tulea: „Teatrul este bucurie. Dovada clară este ceea ce face minunata trupă de la Teatrul Mic. Un spectacol-basm plin de culoare, muzică, dans, regi, paji, Feți-Frumoși, zâne și minioni. Apa vie este ceea ce căutăm cu toții în viață. Acel ceva miraculos care să ne dea puterea să ne înfruntăm temerile, să putem crede că binele învinge răul și să mergem înainte. Actorii își turează motoarele la maximum, proiecțiile video inundă sala, ritmul este alert, melodiile se succed rapid, totul se îmbină perfect. Voia bună devine molipsitoare, zâmbetele sunt tot mai dese, iar armonia întregului tablou te cucerește. Ce este viața fără o picătură de magie în ea?”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.