Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 27 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 27
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „Familia Addams” (regia, coregrafia și costumele: Răzvan Mazilu), o producție a Teatrului Excelsior.

Mihaela Tulea: „Cum este Familia Addams? La această întrebare am mai multe răspunsuri, și anume: carismatică, excentrică, veselă, neconvențională, fermecătoare, luminoasă, muzicală, generoasă, spontană, colorată, autentică, ciudată, îndrăgostită, hipnotizantă, expresivă, curajoasă, haioasă, creativă, extravagantă, energică, plină de umor, surprinzătoare, stranie,  eclectică, jucăușă… într-un cuvânt PERFECTĂ. Spectacolul de la Teatrul Excelsior este un deliciu, un loc unde cuvintele de ordine sunt bună dispoziție, muzică și dans. A, era să uit, și multă dragoste! :)”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.