Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 28 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 28
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „Jurnalul lui Robinson Crusoe” (regia: Mihai Măniuțiu), o producție a Teatrului Odeon.

Mihaela Tulea: „Este un spectacol complex în care muzica Adei Milea este elementul dominant în marea de albastru a decorului extraordinar, creat de Adrian Damian. Fie că e o chitară sau o vioară care te încântă, fie o tubă sau un trombon :), trupa de pe scena Odeonului excelează la capitolul talent. Sunt tonici, simpatici, plini de umor și ‚plutesc’ cântând în lumea fictivă din adâncurile mării.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.