Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 3 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 3
Rezervă

Continuăm astăzi seria „Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „Yama” - producția celebrei companii de dans Vertigo din Israel (coregrafia: Noa Wertheim), spectacol prezentat în cadrul ediției din 2017 a FITS.

Mihaela Tulea: „Vertigo înseamnă pentru mine armonie și echilibru total. Sunt ca niște păsări care plutesc, îți dau aproape un sentiment de levitație.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.