Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 30 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 30
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „Horses in the Sky” (coregrafia: Rami Be'er), o producție a Kibbutz Contemporary Dance Company prezentată în cadrul ediției din 2017 a FITS.

Mihaela Tulea: „Dacă m-ar întreba cineva cum cred că arată Raiul, știu sigur că, în descriere, o bucățică din el ar fi formată din ceea ce a reușit să realizeze Kibbutz Contemporary Dance Company în spectacolul de teatru-dans ‚Horses in the Sky’. De la primele acorduri muzicale năvălesc în scenă, în forță, zeci de ‚oameni-cai’, ca o apocalipsă. Te scutură, ai senzația că le și vezi coamele fluturând în vânt, sunt perfect sincronizați uneori, alteori e delir. O producție ca un șoc electric, executat impecabil :), aceasta a fost senzația pe care am trăit-o la ‚Caii Cerului’.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.