Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 32 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 32
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „TragiComedy”, un spectacol de Gigi Căciuleanu.

Mihaela Tulea: „Plutire, dans, zbor, emoție. Asta am trăit și simțit la Opera Națională București, la TragiComedy-ul maestrului Gigi Căciuleanu. Un spectacol dedicat memoriei balerinei Maya Plisețkaya, pe muzica lui Rodion Șcedrin. Filele unui jurnal căruia spectactorul îi răsfoieşte paginile... îl citeşte, zâmbește, plânge şi se domoleşte. Video mapping-ul celor de la Les Ateliers Nomad completează perfect povestea plină de candoare și delicatețe, o poveste în care estetica dansului, perfecțiunea formei și a conținutului primează.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.