Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 34 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 34
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „Viața plicticoasă și preaplină a visătorului François” (regia: Horia Suru), o producție a Teatrului Excelsior.

Mihaela Tulea: Cine nu își mai amintește de ‘Gargantua și Pantagruel’, cartea  lui François Rabelais? E lumea copilăriei noastre, un loc plin de povești cu uriași, zâne și călătorii imaginare. Ceea ce se întâmplă pe scena Teatrului Excelsior este incredibil. Indiferent de vârsta pe care o ai, nu se poate să nu te cucerească acest spectacol nonverbal, cu muzică live și mulți ‘visători’. O fantezie în culori, plină de umor și voie bună. Actorii joacă și se joacă cu bucurie și dăruire, iar asta se simte din plin.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.