Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 37 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 37
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „Măcelăria lui Iov” (regia: Radu Afrim), o producție a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” Iași.

Mihaela Tulea: „Spectacolele puse în scenă de către ‘tripleta de aur’ - Radu Afrim (regie), Irina Moscu (scenografie), Andrei Cozlac (video mapping) - sunt cu adevărat speciale și e indicat să aduni cât mai multe în ‘repertoriul’ tău de spectator de teatru. Ce metaforă frumoasă e această KARMAngerie! Viețile frânte, destinele diferite, un strop de capitalism,  poezia iubirii și delfinul care devine laitmotiv - toate sunt elemente pe care regizorul le îmbină armonios, în stilu-i caracteristic, rezultatul fiind unul spectaculos.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.