Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 5 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 5
Rezervă

 „Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela
Tulea” cu imagini din spectacolul „Nesomn” (coregrafie și concept: Arcadie Rusu), o producție a Centrului Independent Coregrafic LINOTIP.

Mihaela Tulea: „Am fost la Nesomn într-o perioadă agitată a vieții mele, m-a tulburat, iar finalul a fost total neașteptat. Performerii sunt extrem de talentați. Am văzut spectacolul de mai multe ori și, de fiecare dată, am descoperit o altă față, o nouă dimensiune. În general, merg la mai multe reprezentații, încerc să nu-i văd doar prin obiectivul camerei foto. Sunt momente în care am nevoie să-mi încarc bateriile, să mă relaxez sau să ies din rutina cotidiană.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.