Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 4 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 4
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din producția „Deșteptarea primăverii” de Frank Wedekind (regia și scenografia: Vlad Cristache), care se joacă la Teatrul Mic.

Mihaela Tulea: „Am văzut spectacolul de 12 ori și l-am fotografiat de patru ori. Aș putea fi lejer sufleor, pentru că știu deja toate replicile. Este unul dintre spectacolele mele preferate, în ambele distribuții: atât cea cu Alina Rotaru, cât și cea cu Silvana Mihai. Îmi place muzica, îmi place vibe-ul, se vede că le place ceea de joacă, au o chimie foarte bună. ”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.