The Others / Ceilalți - Teatrelli
The Others / Ceilalți
Bilete

Performance pentru un spectator / câte o nouă reprezentație la fiecare 20 de minute
Teatrelli, Goethe Institut și spațiul public dintre ele

”In my heart and soul I wanna block and delete all of my contacts and drive three hours away with someone that I just met.” - @badluckbabii

”The Others” oferă fiecărui participant acces la intimitatea afectivă a unei alte persoane. Am construit o suită de trei situații relaționale pentru a descoperi diversitatea răspunsurilor umane la afișarea emotivității. 

Participantul are libertatea să construiască relația cu performerul, în funcție de propriile curiozități, intuiții și limite. Pe parcursul performance-ului va rămâne invizibil și anonim. Spectatorul va alege distanța la care vrea să stea față de performer pe tot parcursul întâlnirii. Această distanță este introdusă într-un program conceput împreună cu coderul Grig Burloiu și impune întregul algoritm al experienței. Distanța sau apropiere dintre doi oameni este, poate, doar o chestiune de sincronizare.

”The Others” a luat naștere în 2021, în timpul rezidenței regizoarei Ioana Păun la MuseumsQuartier Wien/tranzit.org, în contextul distanțării sociale. Poate fi privit ca o serie de reflecții post-pandemice la care regizoarea i-a invitat să i se alăture pe curatoarea Synne Genzmer, performerii Ana-Maria Pop, Raluca FelezeuAlexandra Vieru și Petru Mărginean, stilista Veronica Nojac, programatorul Grig Burloiu, graficiana Alice Voinea. ”The Others” este produs de Biatrice Cozmolici, Co-producători: creart/Teatrelli, Institutul Goethe și Forumul Cultural Austriac. Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Premiera a avut loc în septembrie 2022, iar în luna luna ianuarie 2023 a avut loc cea de a doua etapă a acestui performance.

Durata fiecărui performance: 30 de minute.