Recomandările actorilor din „Hașteg” - Teatrelli

Recomandările actorilor din „Hașteg”

DENIS ȘTEFAN

Recomandarea mea pentru voi este filmul „Polar” cu Mads Mikkelsen. Îl puteți vedea pe Netflix. 

ANA PASTI

Îți recomand să asculți Lila Downs, o cântăreață pe care am descoperit-o foarte recent, muzica ei este pe Youtube. E un fel de Yma Sumac a Mexicului, are o voce foarte versatilă, un timbru special, a true force of nature, intensă, creativă și te binedispune indiferent de situația psihologică în care te afli. Dacă nu ai timp la dispoziție, atunci ascultă măcar „Zapata Se Queda” și „La Cumbia Del Mole”. Dacă ai mai mult timp la dispoziție, ascultă tot concertul ei din Mexic din 2012. Enjoy!

RĂZVAN RĂDUȚĂ

Recomand filmul „Leviathan”, îl găsiți pe mai multe site-uri online, e un film rusesc foarte frumos, e vorba despre o reinterpretare modernă a poveștii biblice a lui Iov.

DANA ROTARU

Recomand seria „After life” de pe Netflix, „Mrs. America” de pe HBO și, dacă vreți să ieșiți în aer liber și să vedeți spectacole, muzică, stand-up, improvizații, one woman show, one man show, veniți la „Grădina cu filme” de la Teatrelli.

ELENA VOINEAG

Vă recomand filmul „The glass castle” pe care îl puteți găsi pe Netflix. Vă recomand să veniți la show-urile de stand-up de la „The fool” de Vară, de la Grădina Hop – Splaiul Unirii 225, găsiți toate detaliile pe pagina The Fool. Pentru nenorocoșii dintre noi care nu au mâncat avocado și nu au slăbit în această pandemie, respectiv cei care nu au făcut un pact cu diavolul, există o doamnă, o cheamă Pamela Reif, puteți să îi dați subscribe pe Youtube, are niște super antrenamente de 10-15-30 de minute. Vă mai recomand să aveți grijă de voi și să ne revedem sănătoși, voioși, cât mai curând atunci când se vor redeschide teatrele.

ANA ODAGIU

Vă recomand să plecați în vacanță și să mâncați înghețată de la Vice Cream România, puteți face comenzi pe Instagram, e cea mai bună înghețată din București. Să citiți „Stop Acting, Start Living” de Bernard Hiller, carte pe care o găsiți pe Amazon și pentru cei care nu au văzut „Dogville” să-l vadă, pentru cei care l-au văzut să-l revadă, e momentul lui.

Spectacolul „Hașteg” de Elena Voineag și Dana Rotaru a avut premiera în 2019 în cadrul seriei de Spectacole invitate @Teatrelli.

Recomandările sunt disponibile și în format video pe pagina Vimeo Teatrelli: https://vimeo.com/435674334

Înapoi