Recomandările lui Florin Fieroiu - Teatrelli

Recomandările lui Florin Fieroiu

Cel mai… frumos spectacol online / Cel mai cool... show de dans/ creator…

Dacă tot deschidem ecranul laptop-ului, ar fi păcat să nu petrecem puțin timp alături de compania belgiana de dans ”Peeping Tom” și coregrafa Gabriela Carrizo: http://www.peepingtom.be/en/videos.

Ultima lor creație este o triloigie care cuprinde spectacolele: Vader (Father), Moeder (Mother), Kind (Child) - ultimul creat în 2019. Îmi cumpărasem bilet pentru ultima parte a trilogiei, ”Child”, spectacol care era programat la Teatros del Canal, în Madrid, însa din cauza carantinei generalizate din Europa, spectacolul a fost anulat. Este singurul pe care nu l-am putut vedea, dar pe care cu siguranță nu îl voi rata.

Cel mai bun… program de antrenament / menținere în formă

În ceea ce privește statul acasă, pot să fac o singură recomandare, din toată inima: nu te lasă înghițit de canapea, încearcă să faci mișcare!
În momentul în care am înțeles că izolarea va dura mai mult de două săptămâni, mi-a fost limpede că trebuie să găsesc un sistem care să mă pună în mișcare, să îmi mențină corpul în formă, să mă bine-dispună și să mă ajute să trec mai ușor peste rutina și angoasele pricinuite de izolare. Am răspuns cu Rambro Walk, un sistem care are un ghidaj simplu, rulează filmul pe tv și, dacă încerci, vei vedea cât de repede și plăcut trece timpul. Este bazat pe mișcări simple și repetitive, care pot fi foarte ușor transpuse pe propriul corp, nu iți trebuie pregătire specială și…chiar te face să simți plăcerea de a te mișca.

Aici cele 5 programe de antrenament Rambro Walk: https://bit.ly/3gbsLGn.

Florin Fieroiu semnează conceptul spectacolului Teatrelli ”Urban GIF Show”. La atelierul-casting organizat pentru acest spectacol s-au înscris peste 150 de actori și dansatori.

Înapoi