Recomandările lui Vlaicu Golcea - Teatrelli

Recomandările lui Vlaicu Golcea

Cel mai... frumos spectacol online

https://vimeo.com/165153806

Nu am nici cea mai mică emoție cum că aș fi încurcat categoriile, pentru că Mihai Păcurar este și un spectacol online. Urmăriți canalul lui Vimeo sau pur și simplu mihaipacurar.com.

Este primul lui scurt-metraj de animație, la care am fost fericit să pot și eu lucra. L-am revăzut acum o săptămâna, după vreo 2 ani de pauză. Am rămas cu aceleași clipe suspendate după ce s-a terminat și, ulterior, cu relaxarea că pentru unii dintre noi nu prea contează fâțâiala fashionistă a pseudo-breslei în care ne învârtim, ci mai degrabă o nevoie permanent iminentă de a formula neliniști personale ce-și pot găsi ulterior relevanță și în neliniștile altora. Chiar dacă durează ceva... :)

Cel mai... cel serial 

ex aequo: The Midnight Gospel (https://www.netflix.com/title/80987903) și Devs I. (https://hbogo.ro/series/devs/season-1)

bonus: Flight of the Chonchords. Live in London (https://hbogo.ro/movies/flight-of-the-conchords-live-în-london) și Flight of the Chonchords I. (https://hbogo.ro/series/flight-of-the-conchords/season-1)

Cea mai frumoasă... carte.

„Solenoid” de Mircea Cărtărescu  (https://humanitas.ro/humanitas/carte/solenoid)

Cel mai bun text din presă despre

unul dintre puținii artiști autentici întâlniți în ultimii ani și, clar, unul dintre cei mai buni intervievatori ai ultimilor ani. Vă recomand să-i urmăriți îndeaproape pe ambii: https://cinemap.ro/știre/1794/alina-șerban--o-poveste-despre-lupta-în-ring-și-în-viață

și dacă cumva nu s-a văzut încă…. Alone at My Wedding (https://hbogo.ro/movies/alone-at-my-wedding) - filmul a fost unul dintre cele 9 care au făcut parte din selecția oficială ACID CANNES din 2018. 

Cea mai... gustoasă mâncare de săptămâna asta/ sau rețetă de mâncare

teaser: https://www.youtube.com/watch?v=Yj7UfZR_yqA

dar mai bine aici: https:// www.youtube.com/playlist?list=PL4sylQahxyepBiKD1V7VPkahHoEVig_4C

Cel mai emoționant … show de dans/ creator…

cam așa arăta arta în 2013, în spații culturale bântuite de alt gen de probleme decât cele mioritice: https://vimeo.com/75735816

Cea mai cool... descoperire muzicală

nu știu dacă este cool, pentru că nu mă regăsesc deloc în focusul lumii cool de azi... dar este ceva foarte frumos: https://music.apple.com/ro/album/immediate-horizon/1441276838

Cel mai bun... program de antrenament / menținere în formă

... pe termen lung: https://www.edituratrei.ro/carte/harald-banzhaf-corpul-meu-trauma-mea-eul-meu-constelarea-intenției-eliberarea-de-biografia-traumatică/3289/ sau orice apariție Franz Ruppert.

https://lifestylepublishing.ro/carte/Superimunitatea_Ghid_fundamental_pentru_stimularea_mijloacelor_de_aparare_ale_organismului/2206/ sau orice apariție Joel Fuhrman.

Vlaicu Golcea semnează muzica și este performer în spectacolul Teatrelli „Urban GIF Show”. De asemenea, este autorul muzicii originale din spectacolul „Contesa”.

Cea mai recentă creație a lui Vlaicu Golcea: https://bit.ly/2WJKTPP.

Sau aici, împreună cu Electric Brother: https://bit.ly/2TmfReC.

credit foto: 2017 (în timpul proiectului Hikikomori - hikikomori.ro) foto: Florin Ghenade & Bogdan Gîrbovan

Înapoi