Recomandările Monicăi Davidescu - Teatrelli

Recomandările Monicăi Davidescu

Cel mai... frumos spectacol online.

Am urmărit mai multe spectacole ale teatrelor din țară, dar și spectacole internaționale, dar o să fiu subiectivă și o să vă recomand „Amor Amar” de la Teatrelli sau „Tache Ianke și Cadâr” de la Teatrul Național București.

Cel mai... captivant loc de plimbat online (tururi virtuale).

De departe muzeele.

Cel mai... cel serial / film (de pe Netflix).

Am să vă recomand, de pe Netflix, filmul de acțiune, comedie, un film super relaxant „Hitman's Bodyguard” și un film care pe mine m-a impresionat foarte tare, un film despre viață și despre viața la Vatican „The Two Popes”.

Cel mai... cool joc de jucat cu copilul/activitate

Cea mai interesantă activitate a fost „De-a v-ați ascunselea” prin toată casa, „De-a v-ați ascunselea” legat la ochi, cu ochii deschiși sau cu lumina închisă. Fascinant! Trebuia să avem neapărat o limină mică, un fel de lumânare electrică. Și, bineînțeles, când vrem puțină relaxare – Scrub.

Cea mai... gustoasă mâncare de săptămâna asta/sau rețetă de mâncare.

Pește cu orez. E foarte gustoasă!

Cea mai cool... descoperire muzicală din ultima vreme.

Am să fiu din nou subiectivă, dar chiar e super cool, este ultima piesă pe care a înregistrat-o soțul meu, voi nici măcar nu o știți, încă, dar, pe data de 3 iunie, aveți posibilitatea să o ascultați în concertul „Live de ziua mea”, pe plaforma vstage.ro.

Cel mai... bun program de menținere în formă.

Florin Fieroiu ne-a dat patru programe, pe care le găsim pe canalul de youtube Florin Fieroiu. Patru programe de antrenament pe care le-am dus încet, încet, până la capăt, o dată la două zile, un program foarte bun pentru că m-am menținut bine în formă.

Cea mai... frumoasă carte.

În fiecare zi, în această perioadă, de la ora 20 sau 20:30, am citit copiilor povești, pe pagina mea de facebook. Am descoperit foarte multe povești interesante, multe cărți interesante, iar pentru mine, pentru sufletul meu am descoperit acțiune și istorie, în același timp, prin cărțile lui Bergler și anume „Testamentul lui Ambraham” și „Biblia Pierdută”. Am redescoperit „Maestrul și Margareta”, am citit-o altfel, acum, această carte și chiar o recomand sau „Frumoasele povești ale Reginei Maria”.

Pe actrița Monica Davidescu o puteți vedea în producția Teatrelli „Amor Amar”.

Recomandările sunt disponibile și în format video pe pagina Vimeo Teatrelli: https://vimeo.com/427358074.

Înapoi