CASTING - Teatrelli
CASTING
Rezervă

Pregătim o nouă producție work in progress creart/TEATRELLI, de această dată în regia lui Irisz Kovacs. Căutăm în acest sens 3 performeri până în 30 de ani, indiferent de sex.

Înscrierile se fac în perioada 16 – 20 martie 2023, prin transmiterea unui CV și a minim 3 fotografii la adresa de mail teatrelli@creart.ro.

Performerii selectați pentru a 2-a etapă a castingului vor fi anunțați în data de 22 martie, până în ora 14.00.

Etapa a 2-a, respectiv proba individuală, se va desfășura pe 23 martie, la Teatrelli, fiind urmată pe 24 martie de un workshop cu finaliștii.

Pentru a 2-a etapă, performerii selectați vor fi rugați să pregătească:

1. Un monolog la alegere;

2. Un moment nonverbal de maxim 3 minute, inspirat din monologul ales - temă pe care performerii sunt încurajați s-o abordeze dintr-o perspectivă cât mai personală, care să reflecte căutările lor artistice.

Repetițiile pentru prima etapă de montare a acestei producții work in progress se vor desfășura la Teatrelli, în perioada 10 – 14 aprilie și 29 aprilie – 5 mai, fiind urmate de 2 reprezentații în premieră în zilele de 6 și 7 mai 2023.

Onorariul va acoperi perioada de repetiții și cele 2 reprezentații aferente primei etape de lucru.

Cea de-a doua etapă de montare (respectiv cea finală) este programată pentru anul 2024, urmând ca spectacolul să intre ulterior în repertoriul Teatrelli.

Noua producție work in progress a fost selectată în cadrul open call-ului lansat de creart/Teatrelli în 2021, în vederea montării unui spectacol-laborator. Selecția a fost realizată de către un juriu format din criticul de teatru Octavian Saiu, regizorii Radu Nica și Cristian Ban, precum și Roxana Lăpădat, director artistic Teatrelli.

Echipa de creație a proiectului este formată din:

regie: Irisz Kovacs

dramaturgie: Doru Vatavului

mișcare: Ruxandra Bobleagă

scenografie: Clara Ștefana 

atmosferă sonoră: Adrian Piciorea