Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 21 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 21
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din spectacolul „Dacă am gândi cu voce tare” (regia: Radu Afrim), o producție a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.

Mihaela Tulea: „‘Dacă am gândi cu voce tare’. Radu Afrim. Teatrul Național București. Sala Mare. Festivalul Național de Teatru. Povești urbane. Fragilitate. Deprimare. Nefericire. Vulnerabilitate. Împlinire. Neîmplinire. Melancolie. Sunt crâmpeie de viață, le găsești pe toate în povestea spusă extrem de plastic de Radu Afrim. Locul din care am fotografiat mi-a oferit o vedere panoramică, perspectivele fiind multiple. Imaginile pe care le-am obținut sunt diferite față de cadrele oficiale, sunt trase doar din plonjeu, unghi de care eu nu fug aproape niciodată.  

Lansez o provocare: v-ați întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă am gândi cu voce tare?”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.