Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 31 - Teatrelli
Teatrul și fotografia-spectacol: Mihaela Tulea – Episodul 31
Rezervă

„Teatrul și fotografia-spectacol. O poveste în spatele poveștii cu Mihaela Tulea” cu imagini din „Hamlet” (regia: Dragoș Galgoțiu), o producție a Teatrului Odeon.

Mihaela Tulea: „Dragoș Galgoțiu a reușit să contureze un Hamlet diferit, unul în stil rock, spre bucuria celor ce iubesc genul. Este o viziune inedită, un spectacol în care decorul lui Andrei Both (schelele metalice) sugerează răceala, singuratatea apăsătoare a lui Hamlet, frica față  de o  fantomă a morții care pare că îl urmărește continuu. Luminile, fumul, muzica și costumele reușesc să completeze armonios întreaga poveste. Am plecat spre casă fredonând ‘You know I'm no good’ - melodia lui Amy Winehouse, cu gândul la duelul petrecut în sala de la subsolul Teatrului Odeon și am zâmbit cu bucurie văzând că un actor tânăr precum Eduard Trifa poate să fie un veritabil Prinț al Danemarcei. Restul e tăcere.”

Mihaela Tulea este fotograf de teatru. Autoare a unor articole pentru Nikonisti.ro, ea abordează cu succes mai multe genuri fotografice. Imaginile ei au apărut în publicații naționale și internaționale, printre acestea se numără și celebra revistă franceză Théâtre/Public care a publicat la începutul anului o fotografie din spectacolul lui Radu Afrim „Dacă am gândi cu voce tare”, realizată de Mihaela Tulea. Tot ea a semnat anul trecut, în luna martie, fotografiile expoziției „Frumusețea nevăzută”, organizată de Teatrul Odeon. De asemenea, Mihaela Tulea a fost selectată în expoziția centrală a celei de-a 2-a ediții a festivalului de fotografie Reforma Photo Days 2 (RPD2), lucrarea ei fiind publicată și pe coperta revistei RPD2.